fbpx
webwe blog.we| ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ WEBSITE;
16784
post-template-default,single,single-post,postid-16784,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ WEBSITE;

ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ WEBSITE;

Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας μικρής ή μεσαίας επιχείρησης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι περίπου το 97% των πελατών χρησιμοποιούν πλέον το internet για να αναζητήσουν ιδέες / προτάσεις / λύσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν. Μία βασική ρουτίνα έρευνας περιλαμβάνει τουλάχιστον μια γενική αναζήτηση στο google.

Αυτό καταδεικνύει σαφώς το πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεται εκεί και διαθέσιμη η επιχείρησή σας μέσω μια σύγχρονης και μοντέρνας ιστοσελίδας. Όχι μόνο αυτό όμως! Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και η παρουσία σας στα social media και η εταιρική “κοινωνικοποίηση” με χρήστες / πελάτες.

Μία καλή και αξιόπιστη εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής ιστοσελίδων, μπορεί να σας παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την προβολή σας στο διαδίκτυο προσφέροντάς σας προτάσεις και λύσεις που θα σας φέρουν μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Αν ακόμα το σκέφτεστε να επενδύσετε σε μία ιστοσελίδα, υπάρχουν 4 βασικά οφέλη που ίσως σας βγάλουν από την πολύ σκέψη:

Δημιουργία online παρουσίας

Με περισσότερους καταναλωτές που προτιμούν να αναζητούν και να αγοράζουν προϊόντα online, είναι πολύ σημαντικό να έχετε έναν ιστότοπο που να προβάλλει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Η δημιουργία ενός ιστότοπου δημιουργεί άμεσα δύο ευκαιρίες:

-Οι πελάτες μπορούν να ανακαλύψουν τα προϊόντα σας online και να τα αγοράσουν άμεσα
-Οι πελάτες μπορούν να ανακαλύψουν τα προϊόντα σας online και στη συνέχεια να επισκεφτούν το φυσικό σας κατάστημα για να πραγματοποιήσουν μια αγορά

Πολλές επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου σήμερα ανθίζουν χωρίς καμία επένδυση σε χώρους / υποδομές, καθώς βασίζονται αποκλειστικά στην ιστοσελίδα τους για να προσελκύσουν επισκέπτες και να τους μετατρέψουν σε πελάτες.

Αύξηση επιχειρηματικής αξιοπιστίας

Η Verisign πραγματοποίησε μια μελέτη το 2015, η οποία ανέφερε ότι το 84% των καταναλωτών πιστεύει ότι οι μικρές επιχειρήσεις με ιστοτόπους είναι πιο αξιόπιστες από αυτές που δεν έχουν παρουσία στο διαδίκτυο. Το γεγονός είναι ότι οι ημέρες της παραδοσιακής διαφήμισης μέσω εφημερίδων έχουν περάσει για τα καλά. Επίσης, εάν όλοι οι ανταγωνιστές σας έχουν ιστοσελίδες και η επιχείρησή σας δεν το κάνει, δεν θα φανεί αυτομάτως λιγότερο αξιόπιστη;

Οικοδόμηση Ψηφιακού Marketing

Η ιστοσελίδα σας είναι αναμφισβήτητα το θεμέλιο της Στρατηγικής ψηφιακού μάρκετινγκ. Όποτε οι πελάτες σας επιθυμούν να βρουν πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας, τα προϊόντα / τις υπηρεσίες σας και τους υπαλλήλους σας, θα αναφέρονται στον ιστότοπό σας. Ομοίως, κάθε δημοσιογράφος ή blogger που ενδιαφέρεται για την επιχείρησή σας θα μπορεί άμεσα να συνδεθεί στον δικό σας ψηφιακό χώρο.

Ευελιξία 24/7

Μία καλή ιστοσελίδα ουσιαστικά μπορεί να πουλάει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας 24/7 χωρίς την ανάγκη για ομάδα μάρκετινγκ ή υποστήριξης. Θα λειτουργεί για σας όλο το εικοσιτετράωρο και θα επιτρέπει αμέριστη πρόσβαση σε όλους τους πιθανούς πελάτες που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Ουσιαστικά, μία ιστοσελίδα προσφέρει καλύτερη απόδοση επένδυσης από οποιαδήποτε άλλη μορφή διαφήμισης αυτή τη στιγμή.

Με τα παραπάνω δεδομένα, αυτή είναι μια κατάλληλη στιγμή για να εξετάσετε σοβαρά ένα σχέδιο απόκτησης της ιστοσελίδας που θα σας προσφέρει αυτό που πραγματικά χρειάζονται οι πελάτες σας. Η webwe μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτή την αναζήτηση, παρέχοντάς σας όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεται μια επιχείρηση για να δημιουργήσει και να διατηρήσει μια ουσιαστική online παρουσία και να προσελκύσει πιθανούς πελάτες.



Verified by MonsterInsights